Metal Derguti

Kompania juaj per konstruksione metalike

person holding tool during daytime

Ne jemi Metal Derguti

Zgjidhni Kompaninë Më Të Mirë Metalike!

Metal Derguti është një kompani e cila prodhon metale dhe është në shërbim të klientëve që prej më shumë se 20 vitesh. Ne specializohemi në prodhimin e produkteve metalike me cilësi të lartë, nga plumbat e tanë deri te çeliku struktural. Ekipi ynë i inxhinierëve, prodhuesve dhe varësve të përvojës përdorin teknologjinë dhe pajisjet më të fundit për të siguruar që çdo produkt që prodhojmë përmbush standardet tona të rrepta të cilësisë.

Në Metal Derguti, ne krenohemi në ofrimin e shërbimit të jashtëzakonshëm ndaj klientëve. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar nevojat dhe kërkesat e tyre unike dhe përpiqemi të ofrojmë produkte që tejkalon pritshmëritë e tyre. Pavarësisht nëse keni nevojë për një projekt të fabrikimit të metaleve të personalizuar ose një produkt standart, ne jemi këtu për të ndihmuar.

Produktet Tona

Ekskluzive për Klientat Tone

Kangjella

Kangjella

Më Shumë

Dyer

Tavolina

Tavolina

Më Shumë

Rafte

mure ndarese

Mure Ndarese

Më Shumë

Shkalle metalike

Shkalle metalike

Më Shumë

Fasada metalike

Fasada metalike

Më Shumë

Konstruksione metalike

Konstruksione metalike

Më Shumë

Dekore interieri

Dekore interieri

Më Shumë

Metal Derguti

Sherbimet Tona

Saldime Profesionale

Retifikimi dhe polirimi

Prerje me cnc plazma

Lakim i llamarinave

Lakim i profileve

Ngjyrosje

Vizatime me CAD

PROJEKTET TONA​

Disa nga punimet tona

Dëshmitë

Hidhini një sy Çfarë thonë
Klientët tanë!

Puna e Metal Derguti ishte e jashtëzakonshme! Konstruktimi metalik i tyre ishte i shkëlqyeshëm dhe shërbimi i tyre ishte shumë i shpejtë dhe efikas. Nuk mund të isha më i kënaqur me rezultatin final të projektit tonë.

Robert.

Metal Derguti na ofroi një zgjidhje të personalizuar dhe të përputhur për nevojat tona të konstruksionit metalik. Ekipi i tyre ishte i shkëlqyeshëm në drejtimin e projektit dhe jemi të lumtur me kualitetin e prodhimit dhe instalimit të strukturave tona.

Laura.

Na Kontaktoni

Ekipi ynë është gati për t'ju ndihmuar me çdo pyetje që keni dhe për të ju ofruar një kuotim personalizuar. Bashkëpunohu me ne për të realizuar projektin tuaj të fabrikimit të metaleve!

Scroll to Top