Metal Derguti

Ne jemi këtu për të arritur qëllimin tuaj.

Creative Ideas

High Quality

Creative Ideas

Creative Ideas

person holding tool during daytime

Ne jemi Metal Derguti

Zgjidhni Kompaninë Më Të Mirë Metalike!

Metal Derguti është një kompani e cila prodhon metale dhe është në shërbim të klientëve që prej më shumë se 20 vitesh. Ne specializohemi në prodhimin e produkteve metalike me cilësi të lartë, nga plumbat e tanë deri te çeliku struktural. Ekipi ynë i inxhinierëve, prodhuesve dhe varësve të përvojës përdorin teknologjinë dhe pajisjet më të fundit për të siguruar që çdo produkt që prodhojmë përmbush standardet tona të rrepta të cilësisë.

Në Metal Derguti, ne krenohemi në ofrimin e shërbimit të jashtëzakonshëm ndaj klientëve. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar nevojat dhe kërkesat e tyre unike dhe përpiqemi të ofrojmë produkte që tejkalon pritshmëritë e tyre. Pavarësisht nëse keni nevojë për një projekt të fabrikimit të metaleve të personalizuar ose një produkt standart, ne jemi këtu për të ndihmuar.

Produktet Tona

Ekskluzive për Klientat Tone

Front Title

This is front side content.

Back Title

This is back side content.

Front Title

This is front side content.

Back Title

This is back side content.

Front Title

This is front side content.

Back Title

This is back side content.

Front Title

This is front side content.

Back Title

This is back side content.

Front Title

This is front side content.

Back Title

This is back side content.

Front Title

This is front side content.

Back Title

This is back side content.

Front Title

This is front side content.

Back Title

This is back side content.

Front Title

This is front side content.

Back Title

This is back side content.

Metal Derguti

Sherbimet Tona

Saldime Profesionale

Retifikimi dhe polirimi

Prerje me cnc plazma

Lakim i llamarinave

Lakim i profileve

Ngjyrosje

Vizatime me CAD

PROJEKTET TONA​

Disa nga punimet tona

Dëshmitë

Hidhini një sy Çfarë thonë
Klientët tanë!

Shum tfort hallall i koft

Florent G

Shum Llegenda 

Atdhe D

Na Kontaktoni

Ekipi ynë është gati për t'ju ndihmuar me çdo pyetje që keni dhe për të ju ofruar një kuotim personalizuar. Bashkëpunohu me ne për të realizuar projektin tuaj të fabrikimit të metaleve!

Scroll to Top