Metal Derguti

Nga dizajni deri te prodhimi, ne ofrojmë cilësi të lartë dhe shërbim të shkëlqyer.

Produktet Tona

Ekskluzive për Klientat Tone

Kangjella

Kangjella

Më Shumë

Dyer

Tavolina

Tavolina

Më Shumë

Rafte

mure ndarese

Mure Ndarese

Më Shumë

Shkalle metalike

Shkalle metalike

Më Shumë

Fasada metalike

Fasada metalike

Më Shumë

Konstruksione metalike

Konstruksione metalike

Më Shumë

Dekore interieri

Dekore interieri

Më Shumë

Na Kontaktoni

Ekipi ynë është gati për t'ju ndihmuar me çdo pyetje që keni dhe për të ju ofruar një kuotim personalizuar. Bashkëpunohu me ne për të realizuar projektin tuaj të fabrikimit të metaleve!

Scroll to Top