Metal Derguti

Your company for metal constructions

person holding tool during daytime

We are Metal Derguti

Choose the Best Metal Company!

Metal Derguti is a company that produces metals and has been serving customers for more than 20 years. We specialize in the manufacture of high quality metal products, from our bullets to structural steel. Our team of experienced engineers, manufacturers and hangers use the latest technology and equipment to ensure that every product we manufacture meets our strict quality standards.

At Metal Derguti, we pride ourselves on providing exceptional customer service. We work closely with our customers to understand their unique needs and requirements and strive to provide products that exceed their expectations. Whether you need a custom metal fabrication project or a standard product, we're here to help.

Our products

Exclusive for Our Clients

Kangjella

Kangjella

Më Shumë

Dyer

Tavolina

Tavolina

Më Shumë

Rafte

mure ndarese

Mure Ndarese

Më Shumë

Shkalle metalike

Shkalle metalike

Më Shumë

Fasada metalike

Fasada metalike

Më Shumë

Konstruksione metalike

Konstruksione metalike

Më Shumë

Dekore interieri

Dekore interieri

Më Shumë

Metal Derguti

Our Services

Professional Welding

Rectification and polishing

CNC plasma cutting

Bending of sheet metal

Bending of profiles

Coloring

CAD drawings

OUR PROJECTS

Some of our works

Dëshmitë

Hidhini një sy Çfarë thonë
Klientët tanë!

Puna e Metal Derguti ishte e jashtëzakonshme! Konstruktimi metalik i tyre ishte i shkëlqyeshëm dhe shërbimi i tyre ishte shumë i shpejtë dhe efikas. Nuk mund të isha më i kënaqur me rezultatin final të projektit tonë.

Robert.

Metal Derguti na ofroi një zgjidhje të personalizuar dhe të përputhur për nevojat tona të konstruksionit metalik. Ekipi i tyre ishte i shkëlqyeshëm në drejtimin e projektit dhe jemi të lumtur me kualitetin e prodhimit dhe instalimit të strukturave tona.

Laura.

Na Kontaktoni

Ekipi ynë është gati për t'ju ndihmuar me çdo pyetje që keni dhe për të ju ofruar një kuotim personalizuar. Bashkëpunohu me ne për të realizuar projektin tuaj të fabrikimit të metaleve!

Scroll to Top