Metal Derguti
30 Qershor, 2023

Projekti në UBT

UBT Campus
Picture of Klienti: Kolegji UBT – Higher Education Institution

Klienti: Kolegji UBT – Higher Education Institution

Metal Derguti, kompania e njohur për aftësitë e saj në industrinë e metaleve, ka kryer një projekt të suksesshëm në krijimin e kangjellës së rrallë nga llamarina e plotë me diametër 10mm. Ky produkt inovativ u zhvillua me sukses në kampusin e UBT – Institucioni i Arsimit të Lartë, një institucion i cili promovon zhvillimin e teknologjisë dhe inovacionit në vendin tonë.

Puna intensive dhe ekspertiza teknike e ekipit të Metal Derguti, së bashku me infrastrukturën e avancuar të kampusit të UBT, kanë kontribuar në arritjen e këtij rezultati të jashtëzakonshëm. Kangjella e prodhuar me llamarinë të plotë 10mm përfaqëson një triumf të inxhinierisë dhe dizajnit të metaleve.

Ky sukses i Metal Derguti është rezultat i përpjekjeve të vazhdueshme për të krijuar produkte të shkëlqyera me materiale të ndryshme metalike. Kompania vazhdon të përqendrohet në inovacionin dhe zhvillimin e teknologjisë për të përmbushur kërkesat e larta të tregut dhe për të arritur një nivel të lartë të cilësisë në të gjitha produktet e saj.

Me projekte të tilla inovative dhe partneritete strategjike me institucione prestigjioze si UBT, Metal Derguti vazhdon të ndërtojë një reputacion të fortë si lider në fushën e metaleve dhe inxhinierisë. Punën e tyre të përkushtuar dhe përqendrimin në cilësi i ka bërë ata të kërkuar dhe të preferuar nga klientët kryesorë në treg.

Metal Derguti është gati të sfidojë kufijtë e inxhinierisë dhe të sjellë inovacionin në mënyrë që të ndërtojë një të ardhme më të ndritshme për industrinë tonë.

UBT 2
UBT 3
UBT 4

NA KONTAKTONI

Ekipi ynë është gati për t’ju ndihmuar me çdo pyetje që keni dhe për të ju ofruar një kuotim personalizuar. Bashkëpunohu me ne për të realizuar projektin tuaj të fabrikimit të metaleve!

Scroll to Top