Projekti - Anastasia

Projekti Anastasia në Prishtina Mall ka qenë një projekt që ka ndryshuar totalisht pamjen e objektit. Me hekurat metalike të dizajnuara me kujdes, kemi bërë një ndryshim të dukshëm dhe tërheqës për këtë qendër tregtare.

Hekurat metalike, të cilat janë prodhuar me kujdes dhe përpjekje të madhe nga ekipi ynë i prodhimit, kanë ndriçuar hapësirën dhe kanë bërë që objekti të duket më modern dhe estetik. Hekurat metalike janë projektuar dhe instaluar me kujdes të madh për të siguruar se ato janë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për ambientin e qendrës tregtare.

Projekti Anastasia ka qenë një projekt i ngjashëm me shumë prej projekteve tona të tjera në Metal Derguti. Ne jemi të krenarë që ofrojmë prodhime metalike të larta dhe kualitet të shkëlqyer dhe sigurojmë se çdo projekt është i përshtatshëm dhe i personalizuar sipas kërkesave të klientëve tanë.

Faleminderit që keni zgjedhur Metal Derguti për projektin Anastasia në Prishtina Mall. Ne jemi të kënaqur që kemi mundur të ndihmojmë në të bërë qëndrën tregtare më tërheqëse dhe në të bërë punën tuaj të jetë më e lehtë.

Scroll to Top